06 oktober 2010

WOD 061010

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 marklyft, cleans och push-ups

fortfarande bara 7,5 kg på skivstången, men jag förfinar tekniken fortfarande och vill inte öka för fort. Idag gjorde jag alla armhävningar på knä istället för mot en bänk, lite stolt över det faktiskt eftersom jag inte klarat särskillt mång ai rad på knä förut ;)

10;36 tog det och svettig är jag!

I morgon ska jag köra en WOD som i stort är lånad från Crossfit Uppsala;
Först lite handståendeövningar;
3X 5-7 HSPU (modifierade? ehm; ja!)
Och accumulera 2 min handstående mot vägg (kommer medifiera den med!!)

Sen blir det;

2min utfallssteg
1 min vila
2 min hollow rock
1 min vila
2 min swing

Nu måste jag skynda in i duschen så jag hinner till jobbet!!

Nån som är sugen på 1 månad crossfitutmaning bara för att prova på? Det är ASjobbigt, SKITsvettigt och SUPERtufft, men adrenalinet liksom endorfinerna flödar, man mår helt enkelt bra och det är KUL!!

3 kommentarer:

Annis sa...

Tycker det verkar tokskoj, men försöker se till att få rutin på min ordinarie träning igen. Vet inte om jag är beredd att byta upplägg just nu. Men lite sugen på att testa crossfit är jag allt, du verkar ha så himla skoj :).

Minellie sa...

Å det är precis så kul som det verkar, fast mycket jobbigare! Säg till om du vill haka på nåt pass eller smygtesta nåt av de jag kört o tala om hur det gick sen ;)

Annis sa...

Vill absolut hänga på någongång, men just nu ska jag köra lite rehabträning (eller iaf modifierad träning) för min axel, så jag misstänker att det inte är en optimal tidpunkt att börja. Eller? Det känns som att det är en hel del övningar som påfrestar axeln, av de jag förstår vad de är.. och jag ska iaf FÖRSÖKA hålla mig till vad sjukgymnasten sa ;).