12 juni 2010

Aj då...

Skulle kolla till bloggen från jobbet... med den gamla versionen webbläsare är min nya fina bloggdesign APFUL!! Speciellt den "mörkgröna" färgen bakom texten. Men, men, det får nog va så ändå, iaf tills jag orkar fixa nåt annat =)

Btw så vägde jag mig i morse, måndagens godisfrossa och veckans kryssningsmat har satt sig som det skulle: 106.4kg, dvs lite drygt 1kg plus,inte helt oväntat =(

Fast å andra sidan är det så det har sett ut hela våren för min del, -1 +2 -.5 +1 -3. Jag pendlar upp och ner som en jojjo, mestadels kring 106kg... Men nu kommer jag förhoppningsvis skärpa mig med maten, och träningen ger defenitivt resultat!! Ömmar både här och där, idag mest i rumpan... Å i låren, precis ovanför knäna! ;)

Marie; Min utmaning till dig (och alla andra som vill hänga på) registrera dig på matdagboken.se och fyll i exakt vad du äter 14/6-30/6, lägg ihop varje dags slutsumma av kalorier (dvs -x om du har kvar att äta och +x om du ätit för mycket, glöm inte träningskalorierna!!) Närmast 0 (noll) vinner!! Jag som försöker gå ner i vikt har minskat det automatiskt angivna antalet kalorier med 500/dag och kommer utgå från den nya summan i mina beräkningar.

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej. Min dator är helt tokig knäpp så matdagboken hemsida fungerar inte.. Däremot har jag en liknande version på min dator som räknar kalorier. Är det ok att jag använder mig utav den? Just nu är den installerad så jag ska äta 1340 kalorier/dag för att gå ner och 1840 om jag vill stå still i vikt. Hur många kalorier ska du äta per dag? Låter det bara krångligt om vi kör olika eller vad säger du?

Minellie sa...

Jättekul!! Matdagboken fungerade inte för mig i början heller, vet inte vad jag gjorde för att ändra det... Men hur som helst kan du likagärna använda din versoin!


Jag ska äta ganska många kalorier även för att gå ner (1985) men så är jag ju ganska mycket större än dig och behöver således mer kalorier, än så länge ;)
Vilken kalorinivå du väljer beror på om du själv vill gå ner i vikt eller inte. Utmaningen är att äta lagom för sin egen kropp och ens egna mål =)
Nu kör vi!!